KARWIJ INFUUS: GENEESKRACHTIG, GEZOND ÉN LEKKER


Heb je soms wel eens last van een opgeblazen gevoel, krampen en winderigheid? Dan kan KarWij-infuus soelaas bieden! Bart en Eef, de bezielers van ‘Bee @ Den Hof’, maakten speciaal voor De Winning deze unieke kruidenthee. “De filosofie van De Winning om duurzame en eerlijke producten via de korte keten aan te bieden, sluit helemaal aan bij de onze”,zegt Eef.

 

KarWij-infuus

“Anijs, venkel, kamille, lindebloesem, zoethout en KarWij-kruid. Dat zijn de kruiden die ik voor KarWij-infuus selecteerde. Allemaal soorten die rondom ons te vinden zijn. KarWij-infuus ondersteunt de spijsvertering en is ideaal als digestief. Het helpt bij een opgeblazen gevoel, krampen en winderigheid. De kamille zorgt voor een kalmerend effect in stresssituaties, net als lindebloesem dat naar honing smaakt”.

 

De kracht van de natuur

Bee @ Den Hof ontstond in 2017 vanuit de gezamenlijke passie van Eef en Bart voor de natuur. “Wij houden enorm van buiten zijn en van buiten werken, vooral in onze moestuin. Vandaar ook de naam ‘At Den Hof’. Wij willen mensen terug in contact brengen met de natuur en hen laten genieten van al het lekkers dat de tuin te bieden heeft”, vertelt Eef.

 


Kruidentheeën

Als herborist en kruidenverwerkster kiest Eef kruiden uit voor infusen, beter gekend als kruidentheeën, die de gezondheid kunnen ondersteunen. “Ik gebruik enkel kwaliteitsvolle kruiden uit de tuin. Door de juiste samenstelling en de juiste verhoudingen te gebruiken kunnen infusen heel wat kwaaltjes verlichten. Ze hebben alleszins niet de nadelen die de klassieke synthetische producten soms wel hebben.”

 ‘Bij’-producten

Zoveel Eef van kruiden houdt, zoveel houdt Bart van bijen. Het hele jaar door is hij bezig met de honing van de bijen uit zijn eigen tuin. “We hebben acaciahoning, lindehoning, voorjaarshoning... allemaal goed voor de gezondheid. Van de bijenwas maken we waskaarsen. Die zijn ook gezonder: ze zuiveren de lucht, laten geen zwarte rook na en branden langer. Niets dan voordelen dus!”

 

Benieuwd naar KarWij-infuus?

Je drinkt het in een van de bistro’s van De Winning of koopt het  in de hoevewinkel De Winning in Lummen.