“HET BOEIENDSTE AAN MIJN JOB IS HET MENSELIJKE ASPECT”

 Werkbegeleider Martine. Haalt elke dag het onderste uit de kan

 


In september werkt Martine 10 jaar als monitor op de werkvloer voor De Winning. Haar voornaamste taak is mensen met een arbeidsbeperking begeleiden en opleiden.


Daarnaast houdt ze samen met haar collega’s de hoevewinkel en het eetcafé in Lummen draaiende. “Dat gaat van bestellingen doen, nieuwe recepten bedenken, catering verzorgen, vergaderzalen boeken tot helpen in de keuken en afwas- en wasruimte. Neem daarbij nog de nodige administratie en onthaal- en opvolggesprekken en ik mag wel zeggen dat ik een gevarieerde job heb”, lacht Martine.


Als erkend verkooppunt van hoeveproducten kun je in onze hoevewinkel terecht voor verse hoevemelk, eieren, seizoensgebonden fruit en groenten, belegde broodjes, spaghetti, koude schotels, honing, siroop, confituur, likeuren, brandewijn, PK-haverbier... Alle producten komen rechtstreeks van het veld of worden in de keuken van De Winning bereid of van andere lokale producenten of partners uit de buurt waardoor er minder transport nodig is. Bovendien streven we naar zo weinig mogelijk verpakkingsafval.


“Het boeiendste aan mijn job is het menselijke aspect. Sleutelen aan iemands competenties om hem of haar klaar te stomen voor een nieuwe uitdaging, horen dat die zich goed voelt in de nieuwe job en goed opgenomen wordt in het team: dat is zalig. Samen met mijn collega’s ga ik iedere dag opnieuw de uitdaging aan om het maximale uit ieders capaciteiten te halen.”


 


Onze hoevewinkel heeft een ruim aanbod producten.

Op bestelling kun je ook quiches, (ijs)taarten en vleespakketten verkrijgen. Of maak eens iemand blij met een geschenkmand!

  of 013 307 877