Ben je hier al geweest? 


Bistro BovyHet is heerlijk genieten op de grote binnenplaats van de sierlijke witte vierkantshoeve van Bistro Bovy, waar ooit de norbertijnen boerden. Kinderen kunnen er volop ravotten in de speeltuin en de dieren van de kinderboerderij knuffelen.


Galgeneinde 22

3550 Heusden-Zolder

011 723 745

bistrobovy@dewinning.be


OPENINGSUREN

Check https://www.facebook.com/bistrobovy 


Bistro Het VinneBistro Het Vinne ligt in het provinciedomein Het Vinne in Zoutleeuw. Dit prachtige natuurgebied van meer dan 100 ha is een waar paradijs als je houdt van wandelen en vogels spotten. Het Vinne ligt op een belangrijke vogeltrekroute en vanuit de uitkijktoren kun je zeldzame soorten zien. Onze bistro is bovendien het vertrekpunt van verschillende wandelroutes die toegankelijk zijn met een rolstoel en/of kinderwagen. Of wandel even naar het centrum van Zoutleeuw met de befaamde Sint-Leonarduskerk. Een prachtige, kleine stad waar de tijd lijkt stil te staan.


Ossenwegstraat 70

3440 Zoutleeuw

011 725 705

bistrohetvinne@dewinning.be


OPENINGSUREN

Check https://www.facebook.com/bistrohetvinne


Bistro Martenshof


Bistro Martenshof ligt in het schilderachtige dorpje Mettekoven, te midden van de Haspengouwse natuur en fruitbomen. De bistro is ondergebracht in een prachtig gerestaureerde vierkanthoeve met een mooie tuin en speeltuin. Aan de voordeur vertrekken 4 Grand Cru wandelingen die je langs de mooiste plekjes van de streek brengen. Zeker tijdens de bloesemperiode en fruitoogst is het hier prachtig.


Mettekovenstraat 2

3780 Heers

011 725 768

bistromartenshof@dewinning.be

 

OPENINGSUREN

Check https://www.facebook.com/bistromartenshof


Ambachtelijke bakkerij en koffiehuis ComPani


De geur van versgebakken brood waait je tegemoet in dit gezellige koffiehuis in hartje Houthalen. Een lekkere brunch, een namiddaggebakje of een pizza? Alles komt hier recht uit de oven.


Dorpsstraat 45

3560 Houthalen-Helchteren

compani@dewinning.be

www.facebook.com/companihouthalen

 


OPENINGSUREN

• dinsdag 8.30-19 uur

• woensdag, donderdag en vrijdag van 8.30-17 uur

• zaterdag 7.30-17 uur

• zondag en maandag gesloten


Eetkafee De Winning


Om de hoek groeien de groentjes op het veld en grazen de koeien in de wei. Hier proef je de lekkerste, superverse gerechten. En nu je er toch bent: snuister eens tussen de (h)eerlijke lekkernijen in de hoevewinkel!


Sint-Ferdinandstraat 1

3560 Lummen

013 307 877

karwij.lummen@dewinning.be

www.facebook.com/eetkafeedewinning


OPENINGSUREN

• maandag - vrijdag van 9-17 uur


  


Iets te vieren?

Een babyborrel, een bedrijfsevenement, een familiefeest, een receptie?

Het kan allemaal! Onze horecazaken lenen zich perfect voor feestjes. We hebben verschillende formules die we aanpassen aan jouw wensen.

Bel de zaak van jouw keuze en we bezorgen je een offerte op maat.


Catering op jouw maat

Jouw geslaagde receptie begint bij KarWij! Wij verzorgen de catering van jouw feest, vergadering, personeelsfeest of ander event. Met dagverse, huisgemaakte ingrediënten van de korte keten. Tot in de puntjes verzorgt, daar zorgen onze eigen talenten voor.

Meer weten?

templates/karwijpagina.php