Het ideale digestief

het KarWij-infuus is een ideaal digestief na een stevige feestmaaltijd. Herboriste en kruidenverwerkster Eef Wouters van Bee At Den Hof in Herk-de-Stad stelde de kruidenmix speciaal voor De Winning samen. “Het infuus is een mengeling van anijs, venkel, kamille, lindebloesems en honing”, vertelt Eef. “Een bijzondere heilzame mix die de spijsvertering ondersteunt.” Je laat de kruiden in heet water trekken, net als thee.

Eef had een boeiende wetenschappelijke carrière als ingenieur in de biochemie, tot haar passie voor kruiden de bovenhand haalde. Ze schoolde zich om en maakt vandaag bijzondere kruideninfusen met ongelooflijke aroma’s. De Winning werd een partner: de medewerkers wegen, verpakken en labelen de kruideninfusen.


Plaats je bestelling en begin jouw eindejaarsfeest alvast te plannen! Je kan je bestelling ophalen in onze hoevewinkel in Lummen.

In de hoevewinkel in Lummen vind je zes heerlijke infusen:


  1. De KarWij-infuus
  2. Groene thee met citroen en munt
  3. Kamillemengeling met rustgevende kruiden
  4. Zwarte thee met korenbloem
  5. Rozenbottel-hibiscus mix
  6. Winter- of zomerinfuus (afhankelijk van het seizoen)


 

Met de groeten van onze warme bakker

Knapperige pistolets, zacht brood, overheerlijke taarten en koekjes. Maar ook groenteburgers, quiches en pizza’s. De wafels, noten-rozijnenbroden, en koffiekoeken. Het komt allemaal uit de oven van de ambachtelijke bakkerij in Kortenaken. Bakker Mario stuurt er een ploeg van vijf gedreven medewerkers aan.

 


Puur appelsap

De leerlingen van de opleiding tuinbouwarbeider van de buitengewone school Sint-Ferdinand in Lummen bekommeren zich over de boomgaard van De Winning. De oogst van biologisch geteelde appels kan je kopen in de hoevewinkel. Als vers fruit maar ook als superlekker appelsap. De vers geplukte KarWij-appels vertrekken naar vzw De Wroeter in Sint-Lambrechts-Herk. De Wroeter is een maatwerkbedrijf en een activiteitenboerderij met een eigen persinstallatie. Of hoe sociale-economiebedrijven elkaar versterken.

 

 

Plaats je bestelling en begin jouw eindejaarsfeest alvast te plannen! Je kan je bestelling ophalen in onze hoevewinkel in Lummen.