Een geschenkbox van Karwij, het perfecte cadeau

“Gelukkige verjaardag, Eddy!”


“70 jaar! Dat verdient een goedgevuld geschenkpakket.” Maaike Brems uit Borgloon snuistert tussen de lekkernijen in de hoevewinkel van De Winning in Lummen. Voor de zeventigste verjaardag van haar papa Eddy wil ze hem verrassen met een doos vol KarWij-producten. 
“Altijd een goed idee, want je kiest zelf met wat je het pakket vult. Zo wordt het een cadeautje op maat van wie het krijgt en zo duur als je zelf wilt. Voor mijn papa mag een 7PK-bier niet ontbreken. En natuurlijk koekjes en chocolade; papa snoept graag. Confituur is altijd erg lekker, en dan nog een gezond fruitsapje. Het pakket is snel gevuld want je kan blijven snuisteren, er is zoveel lekkers.” 


Bovendien is een geschenkpakket van KarWij een heel verantwoord cadeau. “Lekker van bij ons, met duurzaam geteelde ingrediënten, zonder voedselkilometers en met een sociaal verhaal. Dat krijgen mensen graag.” 


Ook een geschenkpakket op maat? In de hoevewinkel in Lummen helpen ze je heel graag! 


Bestel jouw KarWij geschenkbox! Keuzestress? Dan kies je toch gewoon voor een kant-en-klare geschenkbox! Het ideale cadeautje voor de medewerkers van je bedrijf op de nieuwjaarsreceptie. Of gewoon zomaar. 


KarWij box – € 28 

KarWij honing, KarWij koekjes, diverse soorten infuus theebuideltjes, KarWij confituur, KarWij appelsap, KarWij siroop. 


Local & Fairtrade box – € 22 

KarWij koekjes, KarWij confituur, KarWij appelsap, Chocolate Salt Caramel, Bite to Fight Chocolate, Fairtrade Yuca chips, Fairtrade notenmengeling. 


KarWij BIG box – € 54 

KarWij honing, KarWij koekjes, diverse soorten infuus theebuideltjes, KarWij confituur, KarWij appelsap, KarWij siroop, KarWij advocaat, KarWij granola, 7PK blond haverbier (33 cl), 9PK donker haverbier (33 cl). 


PK’s haverbierbox - € 13,50 

2x 7PK blond haverbier (33 cl), 2x 9PK donker haverbier (33 cl), 1x PK bierglas.


En in elke box, een gratis koffie in één van onze horecazaken. 

Bestellen? Stijn Pollaris, 0476 795 830, bestellingen@dewinning.be