Welkom bij karwij


Ken je Karwij al? Dat is ons eigen merk voor oprechte voeding, drank en horeca. Onze medewerkers – de Smaakmakers - telen gezonde en verse groenten, fruit en dieren in onze bioboerderij in Lummen. Zo krijgen ze kansen om hun talent te tonen en te ontplooien, want dat ligt voor hen op de reguliere arbeidsmarkt niet voor de hand. De oogst verkopen we rechtstreeks aan de klant in onze hoevewinkel, of verwerken we tot lekkere gerechten die we serveren in onze horecazaken. Van zaadje in de grond tot op je bord. Smakelijk!
Onze horeca 

Hier proef je onze eerlijke, duurzaam geteelde producten zoals wij ze het liefst bereiden: eetkafee De Winning, bakkerij en koffiehuis ComPani en onze bistro’s Het Vinne, de borre en Bovy. 

 

Catering 

Een bedrijfsfeest? Broodjes voor ’s middags? Een heel diner op verplaatsing? Onze medewerkers zorgen voor alles! Met dagverse, huisgemaakte ingrediënten afkomstig van onze hoeve, biotuin en bakkerij. Met zin voor detail en oog voor aankleding.

 

De Hoevewinkel

Ons veld, de weide en de groentetuin liggen letterlijk om de hoek. Dus alles is kakelvers in onze Hoevewinkel in Lummen.

 

En meer… 

Geschenkboxen, afhaalmaaltijden, Boeren en Buren, een foodtruck op jouw feestje. Zoveel manieren om de (h)eerlijke gerechten en producten van De Winning te proeven.


Natuurpunt

“Tijdens Expeditie Natuurpunt gaan teams in heel Vlaanderen twee dagen lang op pad door onze mooiste natuur. Te voet, met de fiets, de kano, op heel verschillende manieren. Ook de Limburgse natuur ontbreekt al enkele jaren niet. Wij van Natuurpunt Hechtel-Eksel organiseren de overnachting voor de deelnemers. We toveren het Chirodomein om tot een camping. De Winning zorgt voor een lekkere warme maaltijd voor alle deelnemers. Vorige keer was het een Indisch geïnspireerde schotel, een topper! Met ook een versie voor vegetariërs natuurlijk.”  


Jean Kuppens - Natuurpunt Hechtel-Eksel


Kinderopvang Marc Vandebroek 

Marc en zijn echtgenote Dominique vangen als onthaalouders thuis maximaal 18 kindjes op. Voor hun jaarlijkse feest voor de ouders rekenden ze op de catering van De Winning. “Het was perfect. Met lekkere hapjes, lasagne en chili con carne, en een trio van dessertjes. Aan een schappelijke prijs. De Winning waakt erover dat de catering niet weegt op onze planeet. Zelfs het bestek en de bordjes waren biologisch afbreekbaar.” 


Marc Vandebroek

 

JBC 

Op het hoofdkantoor van JBC in HouthalenHelchteren weten de 220 medewerkers wat lekker is. “De verse belegde broodjes en de soep van De Winning. Onze werknemers kunnen die heel eenvoudig bestellen via het webportaal van De Winning. In bakerij en koffiehuis ComPani schieten ze dan in actie en voor het middaguur wordt de bestelling netjes geleverd. Bij JBC zijn we helemaal mee met het sociale en duurzame verhaal van De Winning. We geloven sterk in kansen voor mensen met afstand tot de arbeidsmarkt, en liefst als dat op een duurzame manier kan zonder veel voedselkilometers.” 


Katrien Vangrunderbeeck PR- & communication officer JBC

 

Groendoeners 

Terwijl onze Smaakmakers voor lekkere, gezonde voeding zorgen, werken onze Groendoeners aan een betere leefomgeving en meer biodiversiteit. Onze Groendoeners beheren natuurgebieden, verzorgen wandelen fietspaden, planten bossen en vellen bomen. Altijd volgens de regels van de kunst en met respect voor het milieu. Pesticiden komen daar niet aan te pas.


Talea 

Een jonge spin-off van De Winning, waar mensen die doorstromen uit een sociale-economiebedrijf een duurzame job vinden. Talea ontwerpt, creëert en beheert bedrijfstuinen vol leven en kwaliteitsvol groen. De medewerkers zijn daarbij even belangrijk als de fauna en flora die ze verzorgen.