Wat vind jij van onze bistro's?

Zelf pakken we graag uit met onze natuurlijke producten uit de korte keten verwerkt tot een heerlijk gerecht op een buitengewone manier. We zijn fier op wat we doen. Maar is iedereen het daarmee eens? Wat zeggen de klanten van De Winning over onze bediening? Ons eten? Ons verhaal?


Bistro Bovy 

Annie en Theo


 

“We komen hier regelmatig. Het is hier prachtig wandelen met de hondjes en lekker eten. We kennen het verhaal van De Winning en kiezen er daarom bewust voor om naar hier te komen. We weten dat we dan iets goed doen. De Winning heeft ook vestigingen in Lummen en Houthalen, weten we, daar gaan we ook al eens naartoe.”

 

Bistro de borre

Guido en Annemie met zoon Jo, schoondochter Marie en kleinkinderen Elise en FerreGuido: “We komen hier vaak, maar vandaag hebben we voor het eerst ook onze zoon, schoondochter en kinderen meegebracht.”

Ferre: “Mijn lievelingsgerecht is de lange jan!”

Jo: “De balletjes in tomatensaus zijn ook heel lekker.”

Guido: “En de bediening is altijd zeer correct. Dat de borre daarbovenop in korte keten werkt, is nog een pluspunt.”

Annemie: “We geloven in het verhaal van De Winning, maar we vinden het ook echt lekker, anders kwamen we niet terug. Een tijdje geleden hebben we onze keuken verbouwd, toen zijn we met veel plezier dikwijls naar hier gekomen.” 


Bart, Amy en dochter Catho
Bart: “Ik vind het hier heel plezant, elke keer dat ik hier kom, zit hier veel volk. Onlangs ben ik zelfs enkele kameraden van vroeger tegen het lijf gelopen.” 

Amy: “Wij raden het iedereen aan. Het vidéke is heel lekker. Seffens ga ik de lasagne proberen.”

Catho: “En ik de pizza!”

Bart: “Voor de kindjes is er op de menukaart een heel blad voorzien, dat vind ik heel knap, dat zie je niet zo vaak. En de obers zijn heel sympathiek.”

 
Bistro Het Vinne

Hermien


“Als ik ga wandelen, kom ik graag samen met vriendinnen of mijn lief naar hier. Ik hou ervan om de vele bijzondere vogels op het domein te spotten. Onlangs zat hier zelfs een purperkoet, heel speciaal. En na de wandeling eten we altijd nog snel een lekkere pannenkoek, heerlijk! De mensen zijn hier altijd supervriendelijk. En dat het volgens het principe is van de korte keten is een extra reden om terug te komen.”

 


Eetkafee De Winning


 


“Na een fietstocht of een wandeling passeren mijn man en ik hier dikwijls om iets te drinken of te eten. Zowel een spaghetti als gewoon middageten. Het is allemaal heel lekker.” 


“En zeker genoeg. Die crème au beurre-taart als dessert, amai die voedt. Vaak springen we nadien ineens de winkel binnen, als we hier dan toch zijn… Wat koekjes, of eitjes, wat er is. Altijd nemen we wel iets mee.” 


“Winkelen moet toch gebeuren, dus dan kun je dat beter hier doen dan in de supermarkt. We steunen graag goede, sociale, ecologische projecten uit de eigen omgeving.”